Stroe explică de ce a fost exclus din PNL. Trece în PSD?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
radu stroe dece
radu stroe dece
Radu Stroe a oferit marți după-amiază prima reacție după excluderea din Partidul Național Liberal .

„S-a votat excluderea mea. Mi-am exprimat regretul pentru acest fapt. Am menționat în timpul ședinței că în ceea ce am spus eu la postul de televiziune respectiv erau lucruri care erau cunoscute în organismele partidului, mi-am exprimat regretul că unii colegi au fost extrem de frustrați de această chestiune, s-a făcut propunerea și s-a votat în acest sens. A fost o propunere a d-lui Quintus, de suspendare pentru șase luni din funcția de vicepreședinte. 

(...) Astăzi, când eu am constatat că s-a făcut această greșeală cu ruperea USL-ului și ieșirea Partidului Național de la guvernare și exprimând public acest lucru, s-a luat această decizie. Asta e viața”, a declarat fostul ministru al Afacerilor Interne.

Aflat la a treia excludere din PNL, Radu Stroe a transmis că nu se gândește să treacă în PSD.

Întrebat ce își reproșează, el a răspuns: „Eu nu îmi reproșez nimic, dar am înțeles de la colegii mei că ieșirea mea de la Antena 3 a fost extrem de acuzatoare, ca să zic așa, la adresa d-lui președinte Antonescu sau la adresa partidului. Am explicat că s-a înțeles greșit acest lucru. Eu am spus doar că presimt, simt că scorul partidului la europarlamentare nu va fi cel scontat și că, din păcate, dl Antonescu, părăsind USL-ul și plecând din guvernare, nu va mai avea suficiente șanse pentru a câștiga Președinția României”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel