Strict autentic: de ce a sunat un fotomodel la 112
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

La numărul 112, mulți oameni sună fie cu motive întemeiate, fie din cauze care mai de care mai ciudate. De această dată, un fotomodel din Satu Mare a reușit să uimească pe toată lumea din cauza motivului pentru care a apelat 112.

Daiana Feher a sunat la numărul de urgență pentru a se plânge că i s-a rupt tocul de la un pantof. Polițiștii care s-au deplasat la locul incidentului, în loc să-i repare tocul, au dus-o la Poliție și au sancționat-o pentru apel abuziv la numărul unic de apeluri de urgență, scrie presa locală.

Blondina a sunat la 112 în noapte de luni spre marți, solicitând intervenția unui echipaj de poliție pentru că i s-a rupt tocul de la pantof. Echipajul de poliție a găsit-o în stare avansată de ebrietate, iar după ce s-au distrat pe seama problemei au condus-o la sediul Poliției. Probabil vrăjiți de frumusețea fotomodelului, polițiștii au fost îngăduitori și i-au dat doar avertisment. Chiar dacă, în alte cazuri, asemenea ”glume” sunt sancționate aspru, scrie

La o zi după incident, Daiana Feher a revenit la Poliția municipiului Satu Mare, plângându-se că polițiștii care luni noapte au ridicat-o de pe stradă i-ar fi furat portmoneul. Reclamația depusă de fotomodel va fi verificată de șefii Poliției municipiului Satu Mare.

FOTO: Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel