Orban: Ce a putut să le promită PSD lui Rafila și Streinu-Cercel? Vor fi huliți, vă spun sincer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a lansat atacuri în rafală la adresa celor doi specialiști aflați pe lista PSD pentru parlamentare, Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel. 

Specialiștii care vor să schimbe sistemul sanitar din Parlament, acuzați de abandon

”Cum să te duci tu, Alexandru Rafila sau Streinu Cercel, care ai fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci să candidezi la PSD? Oare ce a putut să le promită? (...) Este o decizie pentru care vor fi huliți, vă spun sincer” a afirmat Ludovic Orban, la B1 TV. 

”Când suntem într-o creștere a numărului de cazuri, când e nevoie de fiecare om implicat, mi se pare o greșeală gravă pentru ei ca oameni care au fost implicați în activitate și au avut rezultate, să te duci să-ți depui candidatura la PSD. Mi se pare un fel de abandon” a afirmat Ludovic Orban despre candidatura medicilor Alexandru Rafila și Adrian-Streinu Cercel, la B1 TV. 

”Nu e o incompatibilitate, dar acum ce o să facă dl Cercel, o să stea să conducă Matei Balș sau o să se ducă în campanie cu Ciolacu?” a continuat premierul. 

”Au devenit pesediști”

Liderul PNL a mai afirmat: ”Să știe toți oamenii, ei nu sunt candidați independenți, ca să candideze, trebuie să se înscrie în PSD, amândoi au devenit pesediști. Cel puțin, în cazul unuia, a mai obținut funcții de la PSD, nu e prima oară, la fel a fost și cazul celuilalt care și ăla a obținut funcții oarecum similare, nu se știe din partea cui”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel