Strategia lui Iohannis în dezbaterea cu Ponta de la Realitatea Tv, dezvăluită de Blaga
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mișcarea lui Klaus Iohannis de a anunța cu doar câteva ore înainte că participă la dezbaterea televizată cu Victor Ponta de la Realitatea Tv a fost o strategie, spune șeful de campanie al liberalului, Vasile Blaga.

Vasile Blaga a declarat, marți seară, la Gandul Live, că a aflat ”cu o zi înainte” că Iohannis în va confrunta pe Ponta în prima dezbatere electorală din campania prezidențială.

”A făcut parte dintr-o strategie. L-am sfătuit să se ducă și contrar a ceea ce mulți ziariști au spus - sigur, pentru a doua emisiune s-a pregătit - n-a pierdut Iohannis. Deja oamenii au putut să vadă două feluri de a face politică. În emisiunea aceea a fost și o doamnă ziaristă care numai nepartizană nu a fost, iar eu cred că per ansamblu a marcat și atunci. Dar pentru a doua întâlnire într-adevăr s-a pregătit”, a spus Blaga.

Liderul PNL s-a declarat deranjat de inițiativa echipei lui Ponta de a stabili locul și data dezbaterilor.

”Pentru prima dată într-o campanie electorală - și aici lucrurile n-au fost sancționate nici de media, nu și-a permit niciodată nici Geoană, nici Năstase să discute în termenii ăștia. Adică vii la ora asta, la televiziunea asta și cu moderatorii pe care îi vreau e (...) Desigur că am ales și noi o emisiune”, a arătat Blaga.

”Nu ne este frică. Știam și eram convins că dl Iohannis îl bate de trei ori pe zi în orice emisiune pe dl Ponta. Sigur, la obrăznicie nu. Dar tocmai aici a fost avantajul d-lui Klaus Iohannis”, a mai spus Blaga.

Cine a câștigat dezbaterea Ponta-Iohannis la B1Tv. Sondaj în direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel