Strategia Har-Cov: racolează români pentru maghiarizare forţată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Din Hotnews aflăm că lucrurile nu stau prea roz în Senat mai ales pentru Putere. Senatorii chiulangii dau toate calculele peste cap şi din cauza lor pică sau sunt blocate legi pe care PDL miza spre promovare. Turneul electoral în care au pornit senatorii încă de pe acum ne lasă să întrevedem ceea ce va fi în anul electoral 2012. Cel mai probabil că prin Parlament vor mai fi doar femeile de servici şi paznicii, pentru că de aleşi nici vorbă. Locul călduţ de acum se întreţine cu sacrificii, iar pentru a avea timp să ştergi 3 ani de absenţă totală trebuie să creşti în ochii oamenilor ca Făt-Frumos, într-un an cât alţii în trei. Şi să nu uităm că românul are memoria scurtă, deci au toate şansele să le iasă din nou combinaţia.

Libertatea continuă serialul Nicoleta Luciu. Acum aflăm că tânăra mămică şi-a dus odrasele să-i tragă în poză. Până aici nimic de spus, dar totuşi, cine le dă pontul celor de la taboid. Aş înclina să spun că Nicoleta Luciu, dar e cam exagerată varianta asta. Oricum până aflăm, să ne mulţumim că ni se oferă informaţii vitale despre starea vedetei şi să fim recunoscători.

Din Jurnalul Naţional aflăm de ultima strategie a maghirilor de a cuceri independenţa Har-Cov. Eckstein-Kovacs, fostul consilier prezidenţial, plecat pe uşa din dos şi neregretat de nimeni, îi îndeamnă pe românii din cele două judeţe ca la recensământ să se declare maghiari. Scopul este unul nobil, chipurile, şi anume de a-i ajuta pe unguri să poată folosi şi maghiara în sediile administraţiei locale. După cum îi ştim pe unguri cel mai probabil că în primăriile din Harghita şi Covasna se a vorbi doar ungureşte, iar directivele vor veni direct de la Budapesta, că şi aşa o mai confundă americanii cu Bucureştiul. Dar ce ar fi să le spunem noi maghiarilor să se declare ei români la recensământ, că şi aşa autonomie nu vor primi prea curând.

România Liberă ne informează că manelişti români au ajuns şi la Apple, mai precis pe iTunes. Astfel oricine are iPhone sau tabletă poate descărca pentru numai 10 euro ultima nebunie a lui Salam sau ultimul răgnet de jale al lui Minune. Genial este faptul că numele melodiilor sunt traduse şi în limba engleză. Astfel ajungem să a vem numele unui album "Academy of Manele" sau melodii precum "Sunt şmecher/ I'm so cool", "Iarba Verde Marioară/ Green Grass Mary". Preţurile piperate s-ar putea totuşi să nu le asigure lovitura vieţii celor de la Apple, dar cine ştie poate scoate Salam o nouă nebunie la evenimentul de lansare a iPhone 5 şi atunci să te ţi, vânzări fără număr!

DeCe News ne explică culisele debarcării lui Radu Moraru de la 10TV. Embrionala televiziune se distruge la puţin timp după lansare pentru a lăsa loc unui nou post de ştiri şi anume Digi News. Interesant este însă faptul că Radu Moraru nu se dă plecat din loc, în schimb arborează steagul îngrijorării faţă de colegii daţi afară. Noul post de ştiri ar urma să polarizeze în jurul său toţi nemulţumiţii de partizanatul celor două mari posturi Antea 3 şi Realitatea. Astfel sub masca imparţialităţii ni se vor strecura fitile despre planurile PDL şi cum au fost aceste măsuri anti-criză cele mai bune dintre opţiunile existente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel