STOP CADOURILOR în școli! Inițiativă Andreea Paul
Data publicării:
Autor: Ion Voicu
WhatsApp
Andreea Paul, președinte INACO, Inițiativa pentru Competitivitate, a lansat o provocare pentru părinți, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun.

”Vin Sărbătorile de Crăciun. Ce bucurie! Apare însă și frenezia părinților de a cumpăra cadouri și atenții cât mai "grijulii" pentru învățători și profesori în școală, din nou. În nicio țară civilizată nu se întâmplă așa ceva. În școală nu cred că ar trebui să se cultive cultura cadoului și a "mitei bunăvoinței".
Dacă greșesc, vă consult și vă rog să mă ajutați să înțeleg de ce ne creștem copiii așa:
1. De ce cumpără părinții cadouri pentru personalul didactic? Anul acesta scorurile au crescut la 200 de lei/copil în București.
2. De ce ne pleacă copiii cei mai buni din țară? Ce facem ca să le dăm o șansă, aici, acasă?
3. Cum contribuim noi, părinții, la schimbarea acestor mentalități? Avem puterea de a spune cât mai mulți, apoi și mai mulți, până ce majoritatea se conturează: STOP CADOURILOR ÎN ȘCOALĂ?! Dacă nu o facem, mă aștept ca ai noștri copii să ne întrebe la vârsta majoratului: dar voi, părinții, ce ați făcut ca să schimbați lucrurile în bine?! Ministerului Educației îi propun crearea unui SISTEM DE ALERTĂ cu privire la aceste ilegalități, unde părinții să poată semnala aceste practici anti-educative. Ceea ce vedem este că odată cu salariul crește și mita bunăvoinței în școală!
#STOPcadourilorînȘCOALĂ”, a scris Andreea Paul în mesajul său anti-corupție în școli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel