Ştirile momentului 11 iulie. Informaţiile pe care NU trebuie să le ratezi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Vă prezentăm rezumatul primei părţi a zilei de sâmbătă, 11 iulie 2020. 

MAI - bilanț COVID-19. RECORD de infecții în ultimele 24 de ore. Cel mai MARE număr - 11 iulie 2020 - Nou record trist. Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne actualizează în fiecare zi la ora 13:00 datele cu privire la numărul infectări, vindecărilor și deceselor de COVID-19 în România. 

EXPLOZIE cazuri Covid-19. Orban anunţă noi măsuri şi CONTROALE - Ludovic Orban şi Marcel Vela au organizat, sâmbătă dimineaţa, o videoconferinţă cu prefecţii şi alţi şefi de instituţii în contextul creşterii alarmante a cazurilor de infectare cu Covid-19. Premierul a anunţat controale de amploare în toată ţara pentru a se verifica respectarea regulilor impuse de către autorităţi.

Nelu Tătaru, anunţ după numărul RECORD de cazuri de Covid-19: Va urma o CREŞTERE! Precizare despre NOI restricţii - Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a avut o primă reacţie după anunţarea numărului de cazuri de Covid-19 înregistrate în ultimele 24 de ore. 

ALERTĂ în Parlamentul României. Senator infectat cu COVID-19. Prima declaraţie - E alertă în Parlament după ce un senator a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testat pozitiv la COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel