Data actualizării:
Data publicării:

Stirile dimineții - sinteză Sport, joi, 18 octombrie 2018

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp
Vă prezentăm sinteza știrilor din sport, joi, 17 octombrie 2018.

* Steaua Bucureşti a fost învinsă de formaţia italiană AN Brescia cu scorul de 8-5 (2-2, 2-0, 3-1, 1-2), miercuri seara, în Bazinul Steaua din Capitală, în prima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor la polo pe apă.

* CSM CSU Oradea a fost învinsă de formaţia germană s.Oliver Wurzburg cu scorul de 82-69 (22-14, 26-23, 16-14, 18-18), miercuri, în Arena Antonio Alexe, la debutul său în Grupa A a FIBA Europe Cup la baschet masculin.

* Steaua Bucureşti, vicecampioana României, a fost surclasată de echipa daneză Bakken Bears cu scorul de 100-66 (28-19, 26-9, 21-13, 25-25), miercuri seara, la Risskov, într-un meci din Grupa E a FIBA Europe Cup la baschet masculin.

* Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a apreciat că o clasare între primele patru naţiuni ale Europei la turneul final al CE 2019 de tineret din Italia ar fi o performanţă istorică pentru fotbalul românesc.

* FC Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni au terminat la egalitate, 0-0, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, miercuri seara, într-o partidă din etapa a 12-a a Ligii a II-a de fotbal.

* CS Ştiinţa Explorări Baia Mare s-a calificat, miercuri, direct la turneul Final Four al Cupei României la volei masculin, în timp ce CSM Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Unirea Dej au obţinut calificarea în sferturile de finală.

* Karolina Pliskova (Cehia), numărul cinci mondial, şi ucraineanca Elina Svitolina, numărul şase mondial, sunt ultimele două jucătoare calificate la Turneul Campioanelor la tenis, care va reuni la Singapore, în perioada 21-28 octombrie, cele mai bune opt sportive din circuitul profesionist feminin în 2018.

* Federaţia engleză de fotbal (FA) a anunţat miercuri că stadionul Wembley nu mai este de vânzare după ce omul de afaceri american Shahid Khan şi-a retras oferta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel