Știrbu recunoaște. Mama și soția sa, cercetate pentru evaziune cu alcool
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Propunerea PNL pentru conducerea Ministerului Culturii, Gigel Știrbu, a recunoscut că persoane apropiate din familia sa, respectiv mama și soția, au fost cercetate într-un dosar de evaziune cu alcool. Deputatul a precizat că a fost și el acționar în firmă până când legea nu i-a mai dat voie, când a devenit subprefect al județului Olt. 

stirbu, sotie, evaziune, alcool, mama, cultura, pnlÎntrebat despre dosarul de evaziune cu alcool, Știrbu a declarat: "Dar bănuiți că știți legea. Eu, în 2006 eram subprefect al județului Olt, eu nu aveam voie sa fiu acționar într-o firmă". Despre implicarea soției sale, Gigel Știrbu a spus: "Mă întrebați pe mine? Eu sunt nominalizat pentru această funcție. Eu nu am fost cercetat vreodată în vreun dosar, nu am fost trimis niciodată în judecata. Pe numele meu nu a fost deschis niciun dosar penal. Nu am fost acuzat niciodată de evaziune fiscală".

După ce a fost întrebat, la România TV, dacă mama și soția sa au fost cercetate, Gigel Știrbu, propusul pentru Cultură, a răspuns: "Nu vă contrazic. Au fost cercetate și au primit NUP undeva în 2007". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel