"Știe el ce mi-a făcut". Ce i-a spus Ilinca Vandici fiului ei, când s-a despărțit de tatăl acestuia: "Ce poate fi mai frumos de atât?"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici
Ilinca Vandici a vorbit despre despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu, și cum i-a dat această veste lui Zian, copilul lor.

"Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece. După un timp, a venit întrebarea lui şi am fost sinceră cu el. Nu am încercat să cosmetizez nimic. I-am explicat că îl iubim necondiţionat, dar mama şi tata nu mai pot fi împreună. I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure, că o să aibă mai multe vacanţe. Ce poate fi mai frumos de atât? I-am zis concret cum stau lucrurile. A fost un divorţ pe linişte, cu maturitate, am acceptat lucrurile", a spus Ilinca Vandici într-un interviu pentru Teo Trandafir, scrie viva.ro.

"Știe el ce mi-a făcut!"

"Nu este o tragedie! Doamne, iartă-mă, oamenii divorţează… Am fost foarte sinceră şi reală cu el, nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos această decizie. A fost un divorţ pe linişte. Știe el ce mi-a făcut! (…) Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!", a mai spus vedeta tv.

"Zian este binecuvântarea noastră"

În luna mai a anului trecut, Ilinca Vandici anunța despărțirea de soțul ei.

"Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru! Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă, după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem de nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală", anunța Ilinca Vandici, în luna mai, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel