Știați ce meserie a avut tatăl Mirelei Vaida?! Fratele ei și-a urmat părintele. „Îmi doresc foarte mult să îmi cresc și copiii în cultul ăsta”
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
Sursa foto: Facebook Mirela Vaida
În exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, a spus ce face de 1 Decembrie.

„Vin sărbătorile de iarnă și pentru că încep cu Ziua Națională a României, toată lumea începe să trăiască frenezia asta a sărbătorilor și a finalului de an. Ca întotdeauna, copiii sunt liberi de la școală, soțul meu este liber de la serviciu. Eu, însă, voi avea emisiune în direct și vom avea o ediție specială, în orice caz, niște subiecte mai adaptate Zilei Naționale. Deci eu o să sărbătoresc prin muncă, dar dimineață mergem la paradă”, a mărturisit Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola.

Dar știați ce meserie a avut tatăl Mirelei Vaida?! Iată detalii aici - https://www.spectacola.ro/cum-sarbatoreste-mirela-vaida-ziua-nationala-a-romaniei-tatal-meu-militar-fiind-ne-ducea-tot-timpul-la-parada-de-1-decembrie-exclusiv_35001.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel