Steve Jobs: Utilizarea LSD-ului m-a ajutat să văd ceea ce este important
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
steve-jobs
steve-jobs

"Utilizarea LSD-ului mi-a întărit hotărârea cu privire la ceea ce este important: realizarea de lucruri măreţe şi nu de bani, repunerea acestora în istoria şi conştiinţa umană cât mai bine cu putinţă", a spus Jobs în biografia "Steve Jobs", ce urmează a fi lansată pe piaţă luni.

Cofondatorul Apple l-a acuzat pe preşedintele Microsoft, Bill Gates, că este "lipsit de imaginaţie", spunând că în viaţa lui nu a inventat nimic.

"Când am căutat-o pe mama mea biologică, evident că îl căutam şi pe tatăl meu biologic. Am aflat puţine lucruri despre el şi nu mi-a plăcut ce am aflat", a povestit Jobs biografului său Walter Isaacson, într-un interviu sonor difuzat joi de postul de televiziune CBS.

Adoptat la naştere de un cuplu de californieni modeşti, Jobs l-a identificat până la urmă pe tatăl lui, descoperind că a avut deja ocazia să îi strângă mâna: acest american născut în Siria şi cu numele de Abdulfattah Jandali, care îşi spunea John, avea un restaurant cu specific mediteranean în Silicon Valley, unde Jobs a luat cina adeseori.

"Îmi amintesc că m-am întâlnit cu proprietarul (restaurantului), care era originar din Siria şi căruia îi cădea părul. I-am strâns mâna, el mi-a strâns, de asemenea, mâna", povesteşte el.

Jobs însuşi a explicat că i-a cerut surorii sale vitrege, cu care avea relaţii bune, să nu dezvăluie identitatea tatălui său: "Am devenit bogat şi mă tem că mă va şantaja sau că va alerta presa", s-a justificat el, potrivit unui extras dintr-o carte publicată de Huffington Post.

Steve Jobs s-a dovedit critic şi faţă de Barack Obama, căruia i-a refuzat o invitaţie la cină deoarece ar fi vrut ca preşedintele american să îl sune în persoană, potrivit Huffington Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel