Stephan Pelger și-a donat ziua de naștere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ștefan
WhatsApp
Creatorul de modă Stephan Pelger a ales ca în acest an să își doneze ziua de naștere. Banii care se vor strânge în urma acestui eveniment vor ajunge la Alexandra, o tânără de la casa de copii, pasionată de modă.

Renumitul designer, Stephan Pelger, care a împlinit 37 de ani, a luat decizia, împreună cu fundația Salvați Copiii, de a-și dona ziua de naștere. Petrecerea de aniversare a avut loc la Palatul Bragadiru, în acest sfârșit de săptămână, iar biletul de intrare a costat 100 de lei.

Banii strânși în urma balului de caritate vor merge către Alexandra, o tânără de la casa de copii, pasionată de design, care a împlinit 15 ani chiar în noaptea evenimentului. Stephan Pelger a aflat de Alexandra prin intermediul fundației Salvați Copiii, căreia îi oferă sprijin de o bună perioadă de timp. "Este o fetiță abandonată de familie, ea nu știe ce se întâmplă în această seară. Și eu am crescut într-o casă de copii și știu prin ce trece.", a spus Stephan Pelger pentru Vorbește lumea.

(w670) Stephan Pe

(Stephan Pelger, alături de Laura Cosoi)

Printre vedetele care au participat la aniversarea acestuia se numără: Laura Cosoi, Raluca Bădulescu, Natalia Mateuț. De asemenea, mama adoptivă a celebrului designer a venit special din Germania pentru a participa la eveniment.

Inna, Amalia Enache, Mădălina Ghenea, Dragoș Bucurenci și Dana Rogoz sunt alte vedete care au ales să își doneze ziua de naștere în scop caritabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel