STENOGRAME Laura Chiriac. "Da, m-am întâlnit și cu acest domn"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Laura Chiriac a spus că a avut câteva discuții cu Bogdan Diaconu privind intrarea în PRU și a anunțat că vor urma și alte stenograme cu discuții și mai interesante.

"Numele meu apare azi intr-un articol de presa. Un lider de partid, ale carui convorbiri au fost interceptate si publicate sub forma unor stenograme vorbeste despre o intalnire cu mine. Dl Bogdan Diaconu m-a sunat cu aproximativ 2 saptamani inaintea relansarii partidului sau. S-a prezentat si mi-a propus sa ne intalnim, pentru a discuta despre o colaborare politica. Am salvat numarul domniei sale. Dupa aproximativ o luna, cineva imi spune ca Mihai Sturzu ar vrea sa ma intalnesca. I-am spus Domnului Sturzu ca fusesem contactata si de catre Bogdan Diaconu. Am convenit sa ma vad mai intai cu dl. Diaconu. In cadrul intalnirii, l-am intrebat cum i-a venit ideea sa ma contacteze. Mi-a spus ca fusese ideea candidatului PRU la primaria Sectorului 1, dl Piticas, care imi urmarise prestatia in alegerile pentru locale.

La momentul respectiv, dl Diaconu mi-a marturisit si mie ca PRU se pregatea sa il primeasca pe Victor Ponta, declaratie pe care o facea si in public. Bogdan Diaconu mi-a spus ca partidul ar avea nevoie de mine "pe partea de comunicare". Intalnirea noastra a avut loc la scurt timp dupa ce aparusera poze de la discutia sa cu Mircea Geoana. Am vorbit si despre hartuirea de tip "paparazzi" folosita ca arma intre adversari politici. Intalnirea mea cu dl. Diaconu a decurs in termeni civilizati si nu mai fost urmata de altele. Nimic complicat.

[citeste si]

Ca sa intampin viitoarele stenograme care vizeaza acest partid, va spun eu ca m-am intalnit si cu dl. Sturzu. Am avut o discutie amicala. Ce a crezut dansul despre intalnirea cu mine vom vedea intr-un alt episod... Astept de asemenea stenograme despre alte intalniri cu alti lideri de partid. V-am spus: au fost 3. Doua lucruri sunt certe: eu nu am cerut nimic nimanui si toate ofertele au fost declinate", a scris Laura Chiriac pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel