STELA POPESCU, mesaj tulburător înainte de moarte pentru tinerii actori: Ce mult vă iubesc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Tânăra coregrafă Ioana Macarie de la Teatrul ”Stela Popescu” a dezvăluit mesajul îndrăgitei actrițe transmis tinerilor actori chiar înainte să moară. 

”Eu eram în proiect. A avut spectacol luni și marți, ”Coana Chirița”. Joi s-a întâmplat tragedia și luni, marți a jucat pe scena mare în ”Coana Chirița”. Nu se simțea nimic, doar că și-a exprimat foarte mult atașamentul de oamenii teatrului. Nu știu cum a găsit momentul aceasta, eu îmi aduc aminte, în culise stătea și se uita la dansatori, se uita la noi și ne-a spus: `Ce drag mi-e de voi. Doamne, ce mult vă iubesc!`. Nu am văzut ca un adio, ci ca pe un mesaj motivant. Dar... și cum s-a întâmplat totul, cum a venit imediat domnul Nicolae Pungă, imediat după, dânșii deja vorbiseră, deja stabiliseră direcția în care o să meargă teatrul.” a povestit Ioana Macarie, la interviul DCNews

[citeste si]

”Am avut un șoc”

Aceasta a adăugat că ”Am avut un șoc cu toții”. Ioana Macarie nu s-a uitat la imaginile cu Stela Popescu din cadrul Galei: ”Nici nu știu cum am fi putut să reacționăm dacă nu se întâmpla asta la spectacol. De aia nici n-am vrut să mă uit”.

”A pasat cumva. Lucrurile s-au aranjat.” mai dezvăluie Ioana Macarie.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel