Stela Popescu: Ați fi vrut să moară Arșinel ca să trăiască altul?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alexandru Arsinel si Stela Popescu
Alexandru Arsinel si Stela Popescu

Actrița Stela Popescu sare în apărarea colegului Alexandru Arșinel, după controversele iscate în ultimele zile în jurul transplantului renal suferit de acesta.

Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie "Claudia Safta", a publicat o scrisoare în care a criticat rapiditatea cu care Alexandru Arșinel a primit un rinichi, în timp ce zeci de tineri, aflați în aceeași situație, așteaptă ani întregi pentru un astfel de transplant.

"Şi ce voia domnul Ungureanu? Să moară Arşinel ca să trăiască altul? Încă o dată mi se confirmă că în România multă lume se comportă urât. Nu înţeleg ce urmăreşte domnul ăsta! Ar trebui să ţină cont că artiştii acestui neam sunt de folos societăţii, şi poate aşa l-ar ierta pe Arşinel că a câştigat două sau trei săptămâni în plus faţă de alt om bolnav", a venit replica Stelei Popescu, pentru Ziarul Ring.

"Au căzut sorții pe Arșinel!"

Cât despre criteriile de selecție ale celor care beneficiază de astfel de transplanturi, ea a declarat:

"E foarte greu să cântăreşti cine merită şi cine nu merită această şansă. Aşa a fost să fie, au căzut sorţii pe Arşinel! Dacă un om e creativ şi are 70 de ani poate să fie egal cu altul tânăr care nu are atâta valoare, nu ştiu... . Chiar mi-e greu să socotesc lucrurile astea. După mine, e o răutate tipică vremurilor pe care le trăim. Oricum, sunt foarte mulţi oameni care se bucură că Arşinel a avut norocul să obţină acest rinichi".

În final, Stela Popescu a declarat că își pune speranțe în forța de caracter a lui Alexandru Arșinel pentru a trece peste această perioadă grea din viața lui.

"Sper să aibă forţă de caracter să treacă peste aceste lucruri. În viaţă te întâlneşti cu multe răutăţi şi trebuie să le depăşeşti. Dumnezeu l-a ajutat ca să i se găsească rinichiul compatibil pentru a putea fi operat. Ăsta e cel mai important lucru, în ultimă instanţă. Altfel, câinii latră, caravana trece!", a conchis actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel