Data actualizării:
Data publicării:

Ştefăniţă Munteanu devine noul preşedinte al Directoratului Transelectrica

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Economie
WhatsApp
transelectrica
transelectrica
Ştefăniţă Munteanu a fost desemnat preşedinte al Directoratului companiei Transelectrica, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer (CEO).    

Consiliul de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica l-a ales, marţi, pe Ştefăniţă Munteanu în postul de preşedinte al Directoratului companiei, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer (CEO).

Potrivit unui comunicat Transelectrica, publicat pe Bursa de la Bucureşti, membrii provizorii ai Directoratului au fost numiţi, alături de Munteanu, Cătălin Constantin Nadolu, Florin Cristian Tătaru şi Bogdan Toncescu.

Mandatul membrilor Directoratului are o durată de 4 luni începând cu data de 25 iunie 2023 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice în condiţiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval, precizează compania.

De asemenea, Cătălin Andrei Dascăl a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere de a Transelectrica, scrie Agerpres.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel