Ștefănescu: Parlamentari PDL vor să treacă la PNL și PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ștefănescu dece
ștefănescu dece

Social-democratul Codrin Ștefănescu a declarat, vineri seara, la Rtv, că are informații conform cărora mai mulți parlamentari PDL își negociază trecerea la PNL și chiar PSD.

Codrin Ştefănescu a vorbit despre existenţa a "trei grupuri în interiorul PDL", unul al Elenei Udrea, a lui Vasile Blaga și a lui Emil Boc,  care duc o bătălie "pe viaţă şi pe moarte".

"Avem de-a face acum cu trei grupuri: grupul domnului Vasile Blaga, grupul doamnei Elena Udrea, şi grupul de la Cluj, al domnului Emil Boc. Sigur s-a pus capacul pe oală, legat de toate modurile în care au pictat ei banii publici în timpul guvernării. Bătalia se dă strict pentru conducerea partidului, şi există un grup în interiorul PDL, care cam vrea să plece din PDL, şi mă refer la cei care provin din fostul PLD, din cei care s-au rupt de PNL-ul de odinioară. Nu poate pleca un grup întreg, e vorba despre persoane care au făcut parte din fostul PLD, condus de domnul Stolojan. Sunt oameni care şi-au dat seama că acest partid a fost toxic pentru ei, şi se poate ca până la congresul lor să plece din acest partid. Nu pot să vă dau nume, că nu am acceptul lor, au fost discuţii „off records”. Cu cei care am vorbit eu, sunt mai degrabă tentaţi să se întoarcă în PNL, dar sunt şi pedelişti care ar dori să vină spre PSD", a declarat Codrin Ştefănescu.

"În ultima perioadă foarte mulţi lideri din judeţe ne-au informat că mai mulţi parlamentari de la PP-DD şi de la PDL ar dori să facă un pas lateral stânga sau lateral drepta şi am decis ca fiecare această discuţie să fie raportată la centru pentru a se decide dacă îi primim sau nu îi primim pe aceştia. Vorbesc numai despre parlamentari strict, nu despre structuri teritoriale", completat social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel