Ștefănescu anunță REVENIREA lui Dragnea: Mai există o singură speranță! Singura și ultima!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Revine Dragnea pe scena politică?
Revine Dragnea pe scena politică?
Codrin Ștefănescu anunță posibila revenire a lui Liviu Dragnea pe scena politică, afirmând că e singura și ultima speranță. 

Ștefănescu anunță că Dragnea e speranța

”Mai există o singură speranță! Singura și ultima! Știu exact ce spun, simt și cred! Sunt convins că mulți dintre voi îmi împărtășiți opinia și încă mai credeți că putem să ne recuperăm țara! Speranța se numește Liviu Dragnea și vreau să-l asigur că are cu cine și pentru cine! Și rog să-i transmiteți și voi asta, acum și aici!” a scris Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea și fost lider al PSD, pe Facebook. În timpul detenției, Codrin Ștefănescu a fost în contact continuu cu Liviu Dragnea și a transmis adesea care este situația fostului președinte al PSD, în penitenciar. 

Au curs mesajele de susținere pe pagina de Facebook a lui Codrin Ștefănescu. Au fost mesaje precum: ”Aștept cu speranță un semn de liniște și siguranță.”, ”Diaspora este cu dvs, domnule Dragnea”, ”Reveniți în politică, domnule Dragnea, că ăștia ne-au înfometat. Avem nevoie de politicieni ca dumneavoastră, ca Adrian Năstase.”, ”Prezent!”. 

Ciolacu: Noul PSD nu se mai întoarce

Noul PSD se delimitează însă de cel condus de Liviu Dragnea. ”Sunt foarte mândru de cum a decurs toată această perioadă în PSD și de acest nou PSD. Nu se mai întoarce. Îi anunț pe cei care ”latră” pe Facebook-uri: PSD nu se mai întoarce în trecut, este EXCLUS. Cu Ciolacu sau fără Ciolacu, acest partid NU se va mai întoarce în trecut.” spunea Marcel Ciolacu, președintele PSD, la RomâniaTV. 

Vezi aici mai mult: Ciolacu, răbufnire despre revenirea lui Dragnea: PSD nu se mai întoarce în trecut, este EXCLUS. Cu Ciolacu sau fără!

În PSD s-a luat însă în discuție posibila revenire a lui Liviu Dragnea pe scena politică, sub un nou partid. Săptămâna aceasta, un interviu cu Liviu Dragnea va fi transmis la Realitatea TV, iar mesajul lui Codrin Ștefănescu ar putea fi un anunț a ceea ce va urma și va fi anunțat de fostul președinte al social democraților. ”Liviu Dragnea sparge tăcerea, într-un interviu la Realitatea Plus. Mulți oameni politici vor tremura în urma dezvăluirilor pe care le va face fostul lider PSD.” anunță postul de televiziune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel