Ștefan Mandachi: Ei sunt vinovații pentru accidentul cumplit de azi din Moldova
Data publicării:
Autor: Florina Pop
WhatsApp
Imagine de la locul accidentului  FOTO: Facebook Ștefan Mandachi
Imagine de la locul accidentului FOTO: Facebook Ștefan Mandachi
Antreprenorul Ștefan Mandachi susține că vinovații morali de moartea celor 7 români, în cumplitul accident de azi din Moldova, sunt vitezomanii și guvernanții din 1990 încoace.

Antreprenorul și avocatul Ștefan Mandachi subliniază, într-o postare pe Facebook, că responsabili de moartea celor 7 români în teribilul accident de azi, 1 februarie, sunt și șoferii vitezomani, dar și autoritățile.

”7 vieți au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice! Imediat, Ministerul de Interne face o postare: “STOP! Este mult prea mult...DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, notează Ștefan Mandachi.

Acesta îl critică pe ministrul de Interne:

”Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, subliniez, PE LÂNGĂ VITEZOMANI, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!

Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineață pe șoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ȘAPTE OAMENI”.

Mandachi amintește și lista localităților - orașe, sate - pe care un șofer le traversează în drumul de la Iași la București, respectiv de la Iași la Suceava.

Despre cumplitul accident, specialistul Titi Aur consideră că accidentul a fost urmarea unui cumul de factori, un amestec de imprudență, neatenție și nerespectare a regulilor de circulație.

”Astfel de greșeli se fac atunci când cei de la volan nu cred că lor li se poate întâmpla, nu conștientizează. Nu există niciun motiv pentru ca, aproape în linie dreaptă, chiar dacă e un ușor viraj, să intri pe contrasens dacă ești un șofer care înțelege ce ți se poate întâmpla. Nu cred că e vorba de o defecțiune tehnică, nu putem ști exact, expertiza tehnică va arăta, dar cred că e vorba de acea trecere la limită peste linia continuă. Nu știu ce căutau șase persoane în cabina camionului, e o altă întrebare. Până când nu vom ajunge să conștientizăm șoferii, și prin educație, și prin coerciție, și prin tot felul de acțiuni, din păcate vom asista la astfel de tragedii”, a declarat Titi Aur, pentru radiodcnews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel