Ştefan Caraman, liberalul care i-a făcut piţipoance pe sportivii de după 1989, revine în administraţia locală
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
PNL
PNL
Ştefan Caraman, liberalul care a fost consilier al primarului din Tulcea, Ştefan Ilie, până când a declanşat un adevărat scandal naţional cu afirmaţia că "sportivii de după 1989 sunt nişte piţipoance pline de ifose", revine. De data asta, vicepreşedintele CJ Tulcea este cel care îl doreşte în cabinetul său. 

În iulie 2021, Caraman a declanşat un scandal naţional după ce a jignit-o pe Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice. Acesta a plecat atunci din funcţia de consilier al edilului din Tulcea. 

”Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun-simț. (…) Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după 89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze” , a scris atunci Ștefan Caraman, cu privire la momentul în care Ana Maria Popescu a refuzat să îi strângă mâna ministrului Eduard Novak. 

Ştefan Caraman, dorit acum consilier de vicepreşedintele CJ Tulcea, tot un liberal 

 

”Eu sunt cel care l-a nominalizat pe Ștefan Caraman pentru acest post, este decizia mea și mi-o asum. La Consiliul Județean mă ocup de promovarea județului, cultură și culte. Știu ce poate domnul Caraman și aceste domenii sunt legate de activitatea și de aptitudinile sale.”, a declarat Mihai Huleni, vicepreşedintele CJ Tulcea, conform atacdeconstanta.com

Şi primarul din Tulcea, Ştefan Ilie, preşedinte al filialei PNL, pare că a trecut peste incidentul de anul trecut. 

”Domnul Caraman este unul dintre dramaturgii cunoscuți la nivelul țării și probabil că domnul Huleni are nevoie de dumnealui în anumite activități pe care acesta le face”, a spus Ilie. 

Conform sursei citate, Ştefan Caraman va fi angajat prin numire, nu prin concurs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel