Ștefan Bănică, despre noua serie ”Liceenii”: M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 26 oct 2022, 17:17
WhatsApp
Foto: Facebook / Ștefan Bănică
Foto: Facebook / Ștefan Bănică
Ștefan Bănică a reacționat după ce criticul de film Irina Margareta Nistor a anunțat că va apărea o nouă serie a filmului „Liceenii”, iar din distribuție vor face parte doi dintre copiii artistului.  

Ștefan Bănică, unul dintre protagoniștii filmului „Liceenii”, a făcut primele declarații cu privire la afirmațiile criticul de film Irina Margareta Nistor.

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei "Liceenilor" și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. 

O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor", dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a scris Ștefan Bănică pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Și Andreea Marin a ținut să lămurească situația. A spus că Violeta nu este implicată în niciun proiect de acest fel și nici nu ar avea vârsta potrivită pentru asemenea lucruri: „Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum", a declarat Andreea Marin, pentru fanatik.ro.

Citește și...

Andreea Marin, despre destin și norocul pe care îl ai în viață

Andreea Marin a făcut dezvăluiri fără perdea despre viața ei, într-un interviu pentru SPECTACOLA și DC NEWS.

Andreea Marin a fost întrebată dacă au existat momente în viața ei în care s-a întâlnit cu imposibilul. 

„Imposibilul e doar atunci când, dintr-un motiv, ce nu depinde de noi, viața noastră e în pericol, un motiv pe care nu-l putem înlătura, cum ar fi o boală fără leac. Acolo da, nu mai depinde de noi, orice am face. Sau un alt exemplu, în care lucrurile depind de oameni, dar nu de unul singur: un război. Acolo un singur om nu poate să facă minuni, e nevoie de o forță colectivă. Și atunci da, în astfel de situații limită poți spune că nu există nu se poate. Dar, în situațiile în care tu ai putea să faci mai mult și, de fapt, îți pui singur limite și nu faci mai mult din comoditate, din neștiință, din teamă, dar la prima vedere, pentru că dacă ai încerca mai mult ai vedea că nu există un pericol real. Pericolul e doar în mintea ta", a declarat Andreea Marin.

Întrebată dacă crede în destin sau mai degrabă îți faci norocul cu mâna ta, Andreea Marin a spus: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu-mi dă liberul arbitru. Mă deranjează chestia asta. Da, cred în destin, în sensul că și zodiile astea, nu sunt chiar degeaba. Dar anumite trăsături ne sunt dăruite într-un mod cald și frumos la naștere. Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă n-aș crede în asta, n-aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să-mi aduc aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Ori nu cred că există cineva rațional, care să poată gândi în felul acesta. Destinul mi-a scris liniile vieții și eu n-am nimic de făcut, că eu nu-l pot schimba. E o greșeală să gândești așa.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?