Data publicării:

Steaua va muri, se va desființa. Uitați de Steaua. Vezi cine a spus

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
becali
becali

Încarcerat la Rahova, Gigi Becali așteaptă, luni, la Înalta Curte de Casație și Justiție  verdictul celor cinci judecători  în "Cazul Valiza". Gigi Becali va fi condamnat în acest caz, iar ulterior Steaua se va desființa, a anunțat europarlamentarul  Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor sustine ca are informatii conform carora Gigi Becali va fi condamnat in "Cazul Valiza", iar ulterior Steaua se va desfiinta.

 "Vă anunț că echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat în "Dosarul Valiza" și, pentru că s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradată! Adio Champions League, adio Liga I. Steaua va muri, se va desființa! Uitați de Steaua, se alege praful de ea!", a spus Corneliu Vadim Tudor.

 Europarlamentarul consideră că evenimentele care se vor petrece la Steaua vor avea un impact puternic din punct de vedere social: "Va fi o chestiune de psihologie gravă pentru că românii n-au fotbal. Ei se uită la fotbal și se bucură".

 Steaua ar putea fi retrogradata in cazul in care Gigi Becali va fi gasit vinovat in "Cazul Valiza", in care este acuzat de dare de mita.

 Judecătorii instanţei supreme, cu două voturi pentru şi unul împotrivă, au decis în 17 aprilie achitarea lui Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă şi Radu Gheorghe Marino în dosarul "Valiza, apreciind că lipseşte unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii de corupţie.

 Unul din cei trei judecători din complet a avut o opinie separată, considerând că aceştia trebuie condamnaţi la închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

 Decizia de achitare a fost contestată de procurori la completul de cinci judecători al instanţei supreme.

 Gigi Becali a fost trimis în judecată, în decembrie 2008, în dosarul "Valiza", de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel