Steaua - Rapid. Verdict la contestația depusă de Talpan
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
steaua rapid
steaua rapid
Florin Talpan a contestat dreptul de joc al câtorva fotbaliști de la Academia Rapid înaintea meciului direct pierdut de CSA Steaua, scor 0-2

Este vorba despre jucătorii Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Azi, Comisiile de la AMFB au dat verdictul: contestația juristului CSA a fost respinsă!

CSA Steaua solicita ca Rapidul să piardă meciurile la masa verde și să promoveze în locul lor.

Decizia nu e una definitivă, iar reprezentanții CSA Steaua pot face recurs. În cazul în care vor avea câștig de cauză la apel, steliștii vor câștiga cu 3-0 la masa verde meciul cu Rapid, care a decis echipa pentru barajul de promovare, informează GSP.

Hotărârea l-a enervat peste măsură pe Talpan, care a avut o reacție nervoasă în sala de comisie de la AMFB. Talpan s-ar fi răstit la cei prezenți, în special la Paul Mincu, juristul Ligii Profesioniste, scrie GSP care citează surse proprii.

Talpan a cerut Comisiei să-i fie prezentate integral toate contractele jucătorilor de la Academia Rapid, însă nu a primit informațiile cerute, fiindu-i arătate doar primele pagini ale contractelor solicitate. Din nou, juristul CSA Steaua a reacționat agresiv, răstindu-se la cei prezenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel