Steaua - FCSB, proces. Talpan, lovitură devastatoare pentru Becali
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
CSA Steaua dă lovitură după lovitură în războiul cu FCSB. Azi Steau i-a a dat o nouă lovitură lui Gigi Becali. E o nouă victorie obţinută de Florin Talpan în instanţă.

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, că omul de afaceri va trebui să plătească prejudiciul pe zece ani, în cazul în care va fi găsit vinovat, nu pe trei ani, aşa cum ceruseră avocaţii săi la termenul de pe nouă mai, informează Prosport.

Decizie nu este definitivă, ci poate fi atacată la apel de FCSB, dar ea reprezintă un punct esenţial în procesul de 37 de milioane de euro intentat de Clubul Sportiv al Armatei.

În urmă cu trei săptămâni, cei trei avocaţi care-l reprezintă pe Gigi Becali în procesul despăgubirilor cerute de Armată de la FC FCSB pentru folosirea ilegală a numelui şi mărcii Steaua în perioada 2004-2014 au recunoscut faptele acuzatului şi au cerut, în faţa instanţei de la Tribunalul Bucureşti, ca FCSB să plătească prejudiciul doar pe trei ani (2011-2014). Însă magistraţii au respins cererea şi i-au dat, din nou, dreptate lui Florin Talpan, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel