Steaua-Astra 3-0. Becali dezlănțuit după meci
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Gigi Becali s-a dezlănțuit după victoria FCSB în fața Astrei, scor 3-0. Declarațiile patronului au fost pline de ironii atât la adresa juristului CSA, cât și a adversarilor din Liga I.

"Vezi, Tălpănică, o să te dau pe mâna lui Șumudică!", a strigat Gigi Becali după meci.

Gigi Becali a spus de asemenea și motivul pentru care Șumudică era mai nervos decât de obicei. El nu a uitat să îl ironizeze nici pe juristul Talpan, nici adversarii FCSB din play-off-ul Ligii i. 

"Avea vreo miză? Șumudică era nervos pentru că asta e ambiția lor, să bată Steaua. Dar Steaua este o nucă prea tare pentru toți, aveam așa o trăire că vom câștiga. Toate echipele din play-off au căzut. Azi am văzut că și Viitorul, și Craiova au jucători obosiți. Și Astra la fel. CFR, obosită. Dinamo nu e căzută încă. Lupta se dă între noi și Viitorul, dar nu cred că va ține pasul până la final. O să spun și eu la fel cum spun cei de la CSU: Craiova e o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni și o să avem un meci foarte dificil. Nu avem prima șansă, nu e Steaua favorită, sperăm să avem și noi puțin noroc și să luăm în serios meciul, că e un meci foarte dificil", a ironizat Gigi Becali discursul oltenilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel