Data actualizării:
Data publicării:

Steagul Ucrainei flutură din nou, după aproape 2 ani, pe malul stâng al râului Nipru. Cum a fost arborat / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Operațiunile forțelor ucrainene pe malul stâng al râului Nipru continuă, în ciuda bombardamentelor rusești tot mai dese.

Forțele Ucrainei care operează pe malul stâng al râului Nipru, în regiune Herson, au reușit să arboreze steagul țării la limita de sud a satului Krynky, unde prezența Kievului a rămas constantă de câteva luni.

Pe rețeaua X au apărut mai multe clipuri cu steagul, care a fost instalat cu ajutorul unei drone. Potrivit imaginilor, drona a dat drumul steagului de la o înălțime considerabilă, iar acesta s-a înfipt pe un teren viran de lângă Krynky, lângă liziera unei păduri.

Angajamentele poziționale au continuat pe malul stâng al râului Nipru, lângă Krynky, pe 6 februarie.Un milblogger rus a susținut că forțele ruse care operează în direcția KHerson acordă prioritate localizării și lovirii operatorilor de drone ucraineni, ceea ce este în concordanță cu afirmațiile milbloggerului rus că dronele ucrainene de vizualizare la persoana întâi (FPV) reprezintă o amenințare semnificativă pentru forțele ruse din malul de est al Niprului, a transmis Institutul pentru Studiul Războiului pe 6 februarie 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel