Statut lideri PNL, modificare. Ludovic Orban: Este dreptul oricui să conteste
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Ludovic Orban a declarat că propunerea de modificare a statutului partidului în sensul posibilităţii demiterii şefilor de filiale judeţene cu majoritatea voturilor membrilor BPN urmăreşte îmbunătăţirea performanţei electorale a formaţiunii. 

"A fost votată o propunere în Biroul Politic Naţional. Este o propunere care urmăreşte o mai bună capacitate pentru Biroul Executiv de a putea îmbunătăţi performanţa electorală a partidului, mai ales în acele filiale în care, în mod evident, nu se respectă deciziile partidului, campaniile naţionale sau nu îşi ating obiectivele electorale. Nu este modificat statutul. Doar s-a votat o modificare a statutului", a spus Orban la Parlament. 

Întrebat despre faptul că preşedintele PNL sector 3, Florin Alexe, a cerut renumărarea voturilor în cazul acestei decizii, Orban a răspuns: "Este dreptul oricui să facă orice fel de contestaţie. S-a numărat de trei ori. Scorul a fost acelaşi, oricât de mult ar fi încercat să schimbe electoratul". 

Biroul Politic Naţional a votat, luni, modificarea statutului partidului, în sensul în care şefii filialelor judeţene vor putea fi demişi cu majoritatea voturilor membrilor BPN. 

Vezi și: Statutul PNL, modificări. Lideri, demişi cu majoritate simplă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel