Statul face primul pas spre înființarea fondului de investiții cu KazMunayGas
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE), entitatea controlată de Ministerul Energiei și desemnată de acesta să reprezinte statul în viitorul fond de investiții ce trebuie înființat alături de KMG International, a lansat o procedură de selecție de oferte pentru achiziționarea de servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică a SAPE pe parcursul derulării etapelor înființării Fondului Kazah-Român.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 septembrie 2016, ora 10.00, se arată într-un anunț al SAPE.

SOCIETATEA DE ADMINISTRARE A PARTICIPAŢIILOR ÎN ENERGIE S.A. organizează procedura de selecţie de oferte pentru achiziționarea serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică a SAPE S.A. pe parcursul derulării etapelor înființării Fondului Kazah-Român.

Începând cu data de 31.08.2016, entităţile interesate pot solicita Documentaţia de achiziție (Dat) la adresa de mail [email protected].

[citeste si]

Ofertele se vor depune în forma scrisă la sediul SAPE S.A. din București, B-dul Lacul Tei nr. 1-3, et.11, cam. 1101-1102, Sector 2, București sau se vor transmite prin poștă.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 07 septembrie 2016, ora 10:00. Ofertanții care vor depune oferte întârziate sau la o altă adresă decât cea solicitată prin DAt, vor fi respiniși, iar ofertele vor fi returnate, în baza unui proces verbal de predare-primire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel