Starul peruvian Diego Bertie a murit după ce a căzut în gol 14 etaje
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Starul peruvian Diego Bertie a murit după ce a căzut în gol de la fereastra locuinței sale din Lima.

Actorul și cântărețul peruvian Diego Bertie a murit la 54 de ani după ce a căzut de la fereastra locuinței sale din Lima, mai precis de la etajul 14, au transmis autoritățile din Peru pentru BBC. Incidentul fatal a avut loc vineri.

Bertie a ajuns la spitalul Casimiro Ulloa la 4 dimineața. „L-am găsit între o mașină și garaj cu multiple fracturi la picioare”, a spus șeful departamentului de Pompieri, Mario Casaretto. Gardianul imobilului a sunat la Urgențe după ce a auzit impactul căzăturii bărbatului.

Managerul artistului, Carlos Sanchez, a explicat că „din respect pentru familie și apropiați” nu va da mai multe detalii despre modul în care Diego și-a pierdut viața.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Diego Bertie (@diegobertieb)

„După o lună iunie extraordinară cu «Dias de Furia», publicul mi-a solicitat mai multe concerte... Așa că mă bucur să vă anunț că în august voi reveni pe Estación de Barranco cu un nou show special în care să vă încânt cu muzica anilor '80 și '90. O să vă surprind pe toți! Să nu ratați. Vă mulțumesc pentru susținere”, a fost mesajul artistului, pe Instagram, la jumătatea lunii iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel