Starea lui Nicu Covaci, după ce a fost operat pe creier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află în articol în ce stare se află Nicu Covaci, după ce a fost operat pe creier.

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, operat recent pe creier, continuă procedurile de recuperare la Spitalul Municipal din Timişoara în secţia de Radioterapie.

"Având în vedere că dl. Covaci a trecut printr-o operație delicată, s-a tot spus în presă că a fost o chestiune de urgență și că a trebuit operat de urgență și că a fost cumva pe grabă, în primul rând vreau să vă spun că nu a fost deloc așa. Au fost făcute studii, au fost făcute analize peste analize și nu s-a luat absolut nicio decizie pripită sau necontrolată în prealabil. Acum el este în proces de recuperare, nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare numai că fiind un caracter și un fizic puternic, Nicu face pași repezi așa că procesul de recuperare continuă, dar nu foarte mult va dura până când va fi înapoi pe scenă", a declarat solistul trupei Phoenix, Costin Adam, pentru Radio România Reşiţa.

Costin Adam:  Abia așteptăm să-l vedem alături de trupă

Întrebat dacă trupa va continua să onoreze concertele atunci când Nicu Covaci se va recupera, acesta a spus: "A insistat în sensul acesta, a spus că niciun eveniment nu trebuie ratat și că oricum moștenirea asta aș putea să dau citat din ce mi-a spus "ce e inevitabil să se întâmple se va întâmpla azi, mâine, peste un an sau peste zece trupa asta și visul meu trebuie să meargă mai departe că n-am stat să muncesc 62 de ani pentru ceva ce o să piară", deci ne-a spus foarte clar: "puneți mâna mergeți și cântați aveți toată susținerea mea" și sper să o avem și pe cea a publicului, abia așteptăm să-i vedem și noi, abia așteptăm să-l vedem alături de trupă la un moment dat.

O să vedem în funcție de cum evoluează lucrurile dar am speranța că va fi bine. Vreau să le mulţumesc încă o dată tuturor celor ce au fost implicați în tot demersul acesta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel