Stanciu, omul meciului cu Chile: Să nu ne îmbătăm cu apă rece
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
România a trecut de Chile (3-2) după ce a fost condusă cu 0-2. Totuși, deținătoarea Copei America a jucat în inferioritatea numerică în partida amicală de la Cluj.

Nicușor Stanciu, omul meciului, a atras atenția că partida a fost una amicală iar adversarii au jucat în inferioritate numerică. Acesta susține că naționala trece printr-un moment greu și că ar fi preferat să înscrie nu acum ci în Polonia, când tricolorii au jucat lamentabil și au pierdut 3-1, rezultat ce a compromis șansele calificării la Campionatul Mondial din 2018.

"Ne bucurăm că am câştigat, dar nu cred că e cazul să ne îmbătăm cu apă rece. Am câştigat contra unei echipe care a jucat mult timp în 10 oameni. Am început meciul foarte prost, iar din punctul meu de vedere e importantă victoria, dar este doar un meci amical.

Preferam să îmi intre şutul când am jucat la Varşovia, e un moment greu prin care trecem, au fost multe discuţii legate de naţională, au venit foarte mulţi jucători noi, s-a schimbat foarte mult echipa naţională. Cred că lumea ar trebui să aibă răbdare cu noi", a spus Stanciu, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel