Stanciu, interdicție de la Sparta
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz
Nicolae Stanciu a debutat cu dreptul la Sparta Praga, cu două pase de gol în victoria cu 3-0 în amicalul cu Loko Vltavin. Stanciu nu a mai oferit nicio declarație pe Facebook de la transferul la cehi, o măsură impusă de actualul său club.

Decarul român a fost lădat de antrenorul Andrea Stramaccioni şi de directorul sportiv Zdenek Scasny pentru prestația lui din primul meci pentru Sparta Praga. Deși transferul său la Sparta a reprezentat atât pentru fotbalist un pas important în carieră, un transfer prin care el și noul club speră că-și va recăpăta strălucirea care l-a consacrat, Stanciu nu a mai publicat niciun mesaj pe rețelele sociale, de la momentul în care a semnat.

Decizia de a nu mai comunica atât în online cât și cu presa nu i-ar aparține internaționalului român, ci a oficialilor clubului ceh, informează Digi Sport.

 

„Protecție împotriva presei din România"

„Un oficial foarte important al celor de la Sparta Praga ne-a spus că Stanciu este într-un silenzio stampa impus de club, după ce jurnaliștii cehi au scris articole defăimătoare la adresa sa. Sparta Praga a luat această măsură de protecție și împotriva presei din România" a dezvăluit corespondentul Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Nicolae Stanciu a jucat integral meciul amical disputat de astăzi, împotriva celor de la Aalborg, câștigat de Sparta cu 2-1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel