Stanciu a marcat primul gol în Arabia Saudită
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash
Nicolae Stanciu a marcat pentru prima dată în Arabia Saudită, şi a încurcat echipa lui Neymar. 

Fotbalistul român Nicolae Stanciu a marcat primul său gol pentru formaţia Damac FC, care a terminat la egalitate pe teren propriu cu Al Hilal, 1-1, joi seara, într-o partidă din etapa a şaptea a campionatului Arabiei Saudite.

Al Hilal a deschis scorul prin brazilianul Malcom (9), dar Stanciu a egalat în min. 68.

Stanciu a fost integralist la echipa antrenată de Cosmin Contra, ca şi Neymar la Al Hilal.

În alt meci, Al Ettifaq a dispus de Al-Tai cu scorul de 4-3, prin golurile înscrise de Georginio Wijnaldum (2, 72) şi Moussa Dembele (41, 90+3).

Toate golurile oaspeţilor au fost reuşite de ghanezul Bernard Mensah (10, 36, 54), la ultimele două pasele decisive fiind furnizate de croatul Marko Dugandzic (ex-Rapid) şi de mijlocaşul român Andrei Cordea (ex-FCSB).

Cordea a jucat tot meciul, iar Dugandzic a fost înlocuit în min. 81.

Al Hilal este lider, cu 17 puncte, Al-Tai ocupă locul 9 (7 puncte), iar Damac FC se află pe 15 (4 puncte), scrie Agerpres.

"Înseamnă foarte mult acest transfer pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să revin mai aproape de casă ca să îmi fie mai uşor să ajung la echipa naţională. Cred că este un campionat mult mai puternic decât al Chinei în acest moment. Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate cât mai bune", a spus Nicolae Stanciu, potrivit AS.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel