Stai și te crucești: ”Băsescu TREBUIE SĂ SCHIMBE rezultatul alegerilor”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
razvan-dumitrescu
razvan-dumitrescu

Nu e o glumă, nu e nici greșeală, este titlul unui editorial apărut într-un ziar portocaliu! De aceea folosesc ghilimelele de rigoare și poate că înca nu credeți că este real ceea ce afirm...Da, este adevărat, individul care a produs textul are și “argumente”, el consideră că “în interes național, Băsescu e obligat să altereze rezultatul alegerilor pentru a bloca accesul axei Antonescu-Voiculescu la putere.”!!!

Nu e cazul să vă spun ce înseamnă a altera în acest context, se poate traduce prin a falsifica! Adică individul ne transmite că domnul Guvernator trebuie să facă ceva pe voturile noastre, chipurile din interes național! O asemenea instigare publică la fraudă electorală nu am mai vazut în România de la Revoluție și până acum, iar prin țările alea cu democrație consolidată dacă cineva și-ar fi permis să emită un asemenea îndemn în spațiul public, ar fi fost imediat invitat la o discuție cu procurorii.

 Nu mă aștept ca așa zisul ziarist să fie citat la Parchet, mai degrabă se poate întampla asta cu cetățenii care își permit să voteze, dar având în vedere ceea ce se întâmplă în ultima vreme, povestea se încadrează foarte bine în logica unui plan de aducere a țării în haos în situația pierderii alegerilor de către Băsescu și acoliții săi!

 Textul ăsta apare după ce Guvernatorul a ieșit în direct la TV să ne spună ce rușine a pățit România care va fi monitorizată de OSCE din cauza suspiciunilor de fraudă electorală. Era o minciună sfruntată demontată la “Subiectiv” chiar cu documentul acestei organizații din care rezulta că “nu s-au exprimat îngrijorări semnificative în ceea ce privește desfășurarea procedurilor în ziua alegerilor “și ca “OSCE /ODIHR recomandă trimiterea unei Misiuni Limitate de Observare a Alegerilor. ”Raportul este întocmit în perioada 25-27 septembire, după Referendumul la care Băsescu striga din toți rărunchii frauda! Și ca să vedeți ce e mai mare, rușinea pățită de România sau minciuna celui ce-si zice “șef de stat”, vă mai spun că această organizație a monitorizat în perioada 2009-2012 alegerile din Olanda, Franța, Grecia, Lituania, Marea Britanie, Austria, Finlanda, Ungaria, Polonia, Spania, Germania ...

 Faptul că domnul Guvernator minte nu e o surpriză, faptul că știe foarte bine cum stau lucrurile e o certitudine pentru că din poziția pe care o ocupă domnia sa are acces la toate informațiile ce privesc România. Având în vedere că individul nu e în niciun caz prost -și mă refer la sensul cel mai pur al cuvantului-nu poate fi bănuit că rostește aceste minciuni sfruntate fără să aibă un plan! Iar planul devine din ce în ce mai clar acum, când acoliții săi din presă scriu negru pe alb că Băsescu trebuie să altereze rezultatul alegerilor în interes național!

 Încep să cred că la nivelul anumitor cercuri de analiză și informație de peste hotare este cunoscută operațiunea de tipul “după noi, potopul!” pregătită de cei ce vor pierde alegerile.

Nu cu mult timp în urmă, pe un cunoscut portal de știri din Ungaria(kitenkinto.hu) apărea o analiza despre situația politică din Româniaîn preajma alegerilor parlamentare. Fraza cheie era urmăatoarea:”sondajele indică victoria confortabilă pentru USL, în timp ce pierzătorii din alianța de dreapta au în mână o ultimă carte pe care dacă o vor folosi vor arunca din nou țara in haos.”

 În ultimii 22 de ani, singura perioadă când România a mai fost în haos a fost cea din decembrie 1989! Am ajuns să  aflăm de la vecinii unguri că oamenii lui Băsescu au în mână varianta generatoare de haos și, puse cap la cap, evenimentele și declarațiile ce vin din zona oamenilor domnului Guvernator încep să confirme această variantă!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel