Stagii de practică la Parlamentul European pentru tinerii care au luat BAC-ul cu 10
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
FOTO: Freepik @rosshelenphoto
FOTO: Freepik @rosshelenphoto
Absolvenții de liceu care au luat BAC-ul cu 10 au șansa să facă practică la Parlamentul European.

Europarlamentarul AUR Georgiana Teodorescu, cadru didactic universitar, oferă stagii de practică și vizite la Parlamentul European elevilor care au obținut media 10 la Bacalaureat.

Așadar, tinerii care vor să acceseze aceste stagii/vizite la Bruxelles pot trimite e-mail la următoarea adresă: [email protected] pentru a cere mai multe informații.

„Partidul AUR încurajează performanța în educație. Țara noastră nu poate avea viitor decât oferind o educație cât mai bună. Tocmai de aceea tinerii care dau dovadă de astfel de calități trebuie sprijiniți cât mai mult. Felicitări pentru rezultatele obținute!”, a declarat europarlamentarul AUR Georgiana Teodorescu, potrivit unui comunicat oficial.

Participând la simulări și sesiuni asemănătoare celor la care iau parte europarlamentarii, tinerii intră, practic, în pielea unui eurodeputat, învață cum se iau deciziile UE și își poate prezenta ideile pentru viitorul Europei. În plus, vor intra în contact cu persoane care împărtășesc aceleași idei pentru a apăra democrația și valorile UE și pentru a atrage votanții la viitoarele alegeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel