Stadionul Rapid, aproape de finalizare. Se pregăteşte gazonul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Stadionul Giuleşti, unul dintre cele patru propuse spre reabilitare pentru găzduirea EURO 2020 în România, este aproape gata. 

"Construcţia stadionului Rapid se apropie de intrarea în faza finală, iar în prezent se amenajează stratul suport pentru gazonul ranforsat sintetic şi se lucrează intens pe zonele interioare. În etapa imediat următoare va începe montarea scaunelor alb-vişinii. Mulţumim tuturor celor implicaţi în construcţia acestui stadion", menţionează compania care se ocupă de construcţie pe pagina oficială de Facebook.

Stadionul Giuleşti este unul dintre cele patru pe care România, ca ţară organizatoare a EURO 2020, s-a obligat să le reconstruiască pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale care vor participa la turneul final al Campionatului European. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo.

Lucrările la Stadionul Giuleşti au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene. În luna noiembrie 2020, autorităţile anunţau că arena este realizată în procent de aproximativ 60%, iar în ultima perioadă constructorii lucrau la acoperişul arenei care va avea o capacitate de 14.000 de locuri. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru luna mai a acestui an, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel