'Squid Game' va reveni cu Sezonul 2, a confirmat regizorul serialului
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Ishwar Artist de la Pixabay
Imagine de Ishwar Artist de la Pixabay
Serialul de succes 'Squid Game' de pe Netflix va reveni cu Sezonul 2. Regizorul și scenaristul Hwang Dong-hyuk a confirmat oficial că va exista o continuare. 

Regizorul și scenaristul 'Squid Game', Hwang Dong-hyuk, a confirmat oficial, pentru prima dată, că serialul va avea și al doilea sezon, într-un interviu acordat pentru AP.

'Deci a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape că simt că fanii nu ne dau de ales! Dar voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. În prezent sunt în proces de planificare. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta. Așa că vă promit asta... Gi-Hun se va întoarce și va face ceva pentru întreaga lume.', a declarat Hwang Dong-hyuk, potrivit Forbes

Anterior, Hwang Dong-hyuk a mărturisit că 'Squid Game' nu l-a îmbogățit. Contractul său nu a venit cu un bonus de performanță, dar având în vedere succesul, sigur renegocierea va fi dură. 

Squid Game, tradus ca Jocul Calamarului, este ultima senzație de pe Netflix. Producția sud-coreeană este despre o lume în care oamenii care au acumulat datorii mari sunt competitori într-o serie de jocuri mortale, pentru un premiu de aproximativ 38 milioane de dolari. Personajele participă la versiuni sângeroase ale jocurilor tradiționale pentru copii, iar cei eliminați sunt omorâți. 

10 curiozități despre serialul Squid Game de pe Netflix

1. Squid Game a înregistrat 111 milioane de vizualizări în primele 30 de zile, fiind cea mai de succes lansare de serial de până acum, conform reprezentanților Netflix. 

2. Hwang Dong-hyuk a scris și regizat serialul. El a propus ideea unor televiziuni, în 2008, dar a fost refuzat. După 12 ani, Netflix i-a oferit încrederea de care era nevoie. 

3. Squid Game s-a numit inițial "Round Six", dar titlul a fost schimbat din motive comerciale. De asemenea, la început, proiectul a fost creat ca un lungmetraj. În acel scenariu, detectivul de poliție Jun-ho nu exista.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel