Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cum ieși la agățat. Cine este maestru al flirtului și cine se îndrăgostește imediat
Autor: Dan Carp | Publicat pe: 18 iun 2022, 12:57
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Helena Lopes)
Sursă foto: Pexels (Helena Lopes)
Cum agață zodiile? Cine este cel romantic și cine flirtează excesiv deși el crede că e doar prietenos? Care dintre zodii visează la o familie încă de la prima întâlnire și care te poartă prin tot iadul ca să îți testeze puterea? Mai multe detalii despre cum te prind zodiile în mrejele iubirii găsești mai jos. 

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt înnebuniți după jocul flirtului pe care îl asociază cu o „vânătoare”. Le place să cucerească și sunt atrași de multe ori de cineva care „se lasă” mai greu. Felul în care o să agațe aceste zodii va fi unul distractiv, dar și marcat de generozitate, cadouri și multă aventură. Berbecii au o natură impulsivă, așa că e greu de spus dacă totul va rămâne doar un joc sau dacă se vor îndrăgosti nebunește și vor spera la „împreună până la adânci bătrâneți”. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii nu sunt puși pe agățat, ci mai degrabă caută un partener stabil pe care să îl ia în considerare pentru o relație de lungă durată, sau de ce nu, o căsătorie. Taurilor nu plac prea mult schimbările și nici surprizele. Însă, dacă le-a căzut cineva cu tronc, atunci pot fi destul de încăpățânați și pot începe o adevărată strategie de cucerire cu flori, cină în oraș și ieșire la film. Ceea ce trebuie să reții, e că dacă ai căzut în brațele unui Taur, nu o să scapi prea ușor din rutina și obiceiurile acestuia, dar poți fi sigur(ă) de un lucru: fidelitatea.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt în topul listei semnelor care or să încerce să te agațe. Au o natură a flirtului în sânge și sunt cunoscuți ca fiind „social butterflies” (fluturi sociali). Au toate vorbele la ei și știu cum să te facă să îți pierzi capul. Într-o zi or să te iubească și ei, dar a doua zi s-ar putea să te uite pentru că vor avea ceva mai important de făcut. O să te găsești mereu într-un joc al petalelor de tipul „mă iubește, nu mă iubește. Însă dacă va întâlni pe cineva alături de care va avea o conexiune la nivel intelectual, atunci se va îndrăgosti nebunește. 

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru acești nativi iubirea este doar o etapă necesară pentru întemeierea unei familii. Racul este un semn ghidat de puterea și influența Lunii, adică de arhetipul mamei, așadar relația cu mama va fi cea care va prima. Nu numai că va avea o legătură foarte puternică cu mama, dar va dezvolta și un atașament foarte puternic legat de partener în acest sens. Dacă un Rac te agață, e posibil să te invite la el acasă, să vrea să îi cunoști familia și să îți gătească ceva. Se va gândi mereu la relații de lungă durată, dar nu îți va mărturisi imediat sentimentele sale din teama de a nu fi rănit. 

Leu/ Ascendent în Leu

Jocul flirtului e la el acasă cu acești nativi. Îl vor transforma într-o „iubire ca-n filme” chiar dacă simt asta sau nu. O mică flacără de dragoste și sunt gata să treacă prin „foc și sabie” pentru a face lucrurile cât mai dramatice. Leii te vor agăța în moduri care sunt ieșite din comun și vor face în așa fel încât să ți se pară că nu ai mai trăit niciodată ceva atât de special. În schimb, vor aștepta sinceritate și nu vor accepta sub nicio formă rutină. Deși nu recunosc, se vor îndrăgosti până la urmă și ei nebunește în propriul lor film, și niciodată nu se știe ce se poate întâmpla când se trezesc la realitate atât ei, cât și „victimele” lor. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?