„Spune-i lui Zelenski că îl voi distruge!“. Bogdan Chirieac decriptează mesajul lui Putin
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Bogdan Chirieac a vorbit despre amenințările lui Vladimir Putin la adresa lui Volodimir Zelenski și despre rolul lui Roman Abramovich în soluționarea conflictului din Ucraina.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit telefonic la Realitatea Plus, unde a vorbit despre amenințarea pe care Vladimir Putin a lansat-o, prin Roman Abramovich, la adresa lui Volodimir Zelenski:

Potrivit Realitatea Plus, The Wall Street Journal susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a cerut lui Joe Biden să renunțe la aplicarea de sancțiuni împotriva lui Roman Abramovich, în cazul în care acesta poate dovedi că este un intermediar important în negocierile de pace între Kiev și Moscova

„Acest lucru dovedește încă o dată că sancțiunile economice au efect și fiecare oligarh încearcă să scape de aceste sancțiuni, fiecare cât poate. Unii  s-au dus în Turcia, probabil că e soluția cea mai la îndemână, alții probabil că se gândesc la China, fiindcă în lumea liberă nu au cum să scape. Ei, împreună, pot să facă suficientă masă critică pentru a schimba atitudinea lui Vladimir Putin și a opri măcelul din Ucraina.“, a spus Bogdan Chirieac.

Putin, către Abramovich: Spune-i lui Zelenski că o să-l distrug

Președintele rus Vladimir Putin i-ar fi transmis lui Roman Abramovich următorul mesaj: Spune-i lui Zelenski că-l voi distruge!

„Asta nu înseamnă că refuză negocierile de pace. Acest mesaj pe care l-a transmis arată că stă de vorbă, că putea să nu spună nimic, sau, cel mai probabil, putea să nu se întâlnească cu Abramovich sau să nu facă cunoscută presei această intermediere a lui Roman Abramovich. Vă dați seama că intermedierea respectivă e făcută cu acordul lui Vladimir Putin.

Dacă ar fi făcută fără, Abramovich, când s-ar fi dus la Moscova, ar fi fost pe loc arestat. Deci, probabil că are un orgoliu uriaș. Gândiți-vă că acest om, pe numele lui Vladimir Vladimirovici Putin, era gurul Occidentului. A cunoscut vreo 4 președinți americani, în 1999 fiind premier la Kremlin, când era Clinton la Casa Albă. A urmat Bush, două mandate, a urmat Obama, două mandate, a urmat Trump, iar acum Biden. A cunoscut foarte bine și pe cancelarul Schröder, dar și pe Angela Merkel și mai mulți premieri britanici.

El era tot timpul acolo, de neclintit, tot timpul un reper. Îl invita Sharon Stone să se cunoască, faimoasa actriță americană.

Deci, toate lucrurile astea s-au întâmplat. Deodată, totul a picat, dar totul. Deodată a devenit criminal de război, ceea ce și este. Deodată este total nefrecventabil, deodată țara sa, care era a 11-a economie a lumii, foarte puțin la potențialul Rusiei, că serviciile secrete, KGB-ul, știu cu crima, cu asasinatul, cu jocul politic și furatul de alegeri, dar nu cu economia, a picat pe 22 și continuă să pice, că despre asta este vorba.

La acest orgoliu, totul i se trage de la rezistența lui Volodimir Zelenski. Probabil că Putin, dacă urăște un om cu adevărat, acela este Zelenski. El a vrut să facă în lume cunoscut faptul acesta: Spune-i lui Zelenski că îl voi distruge! E pur și simplu glandă, ficat în acest moment. Nu-l va distruge, sub nicio formă. Dimpotrivă, epoca Putin a apus și a apus monstruos, urât“, a conchis Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel