Sprijin pentru digitalizarea IMM-urilor. Grant de până la 100.000 de euro per întreprindere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Se dau bani pentru digitalizare!

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator de reforme și investiții anunță publicarea Ghidului specific– condiții de accesare a fondurilor europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte: Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro de întreprindere în adoptarea tehnologiilor digitale, din cadrul Pilonului III, componenta 9 (Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare), investiția 3 (Scheme de ajutor pentru sectorul privat), măsura 1 (Schemă de minimis și schemă de ajutor de stat în contextul digitalizării IMM-urilor)

Prin intermediul acestei operaţiuni vor fi sprijinite activități/acțiuni specifice care să sprijinite IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale.

Beneficiari eligibili: IMM-uri înființate în baza Legii nr. 31/1990 republicată privind societățile, Legii nr. 1/2005 republicată privind organizarea și funcționarea cooperației, respectiv OUG nr. 6/2011 actualizată pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri, aprobată cu modificări prin Legea nr. 301/2011, care au sediul social în România.

Valoarea totală alocată prezentului apel este de 347,50 milioane euro

Calendar orientativ privind apelul de proiecte

Data și ora de începere a depunerii de proiecte: 01.02.2023, ora 10.00

Data și ora de închidere a depunerii de proiecte: 31.03.2023, ora 24:00

Perioadă etapă evaluare proiecte: 01.04.2023 – 31.05.2023

Solicitările de finanțare vor fi transmise on-line prin utilizarea platformei pentru depunerea proiectelor de investiții finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Rezilență și poate fi accesată la următorul link: https://proiecte.pnrr.gov.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel