SPP - Parlament- Guvern, scandal. Iohannis, tranșant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a avut o reacție dură cu privire la scandalul dintre liderii coaliției de guvernare, premier, miniștri și SPP. 

”Am o opinie destul de clară și despre SPP și activitatea SPP de la director până la ultimul angajat, este un corp de profesioniști care fac o muncă foarte bună, foarte grea, îi apreciez pentru munca pe care o depun, nu numai eu, ci mulți alții. De exemplu, ONU apelează frecvent la SPP pentru protecția unor demnitari care merg în zone complicate. Parcă și-n Parlament există intenția de a forma o comisie pentru a verifica această activitate. Activitatea SPP este verificată de CSAT. Acest demers al Parlamentului mi se pare o aflare în treabă politicianistă.” a afirmat președintele Klaus Iohannis. 

[citeste si]

Președintele PSD, Liviu Dragnea a fost primul care a anunțat că a renunțat la SPP. Guvernul Dăncilă, în întregime, a renunțat la SPP. Excepție a făcut doar ministrul Justiției, Tudorel Toader. Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, nu a dorit inițial să renunțe la SPP. Într-un final, a renunțat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel