Sportul care cucerește România. Ascensiune fulminantă în scurt timp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Duminică, 11 mai, de la ora 12.00, bucureștenii sunt invitați la Stadionul Juniorul IOR, Aleea Perișoru (Sector 3) pentru a vedea un meci de fotbal american dintre Bucharest Predators și Bucharest Warriors.

Fotbalul american și Bucharest Warriors

Fotbalul american a început să cucerească țara noastră din ce în ce mai mult. Bucharest Warriors a fost înființată pe 18 februarie 2007. Este cea mai veche echipă și prima campioană a României la fotbal american.

De asemenea, este prima echipă care a adus acest sport în România, care a disputat primul meci de fotbal american, care a organizat un meci de fotbal american internațional în țară, împotriva echipei din Republica Moldova, Kishiniev Barbarians, și care a organizat și a participat în primul meci al echipei României (Team Romania), împotriva echipei naționale a Turciei.

Filosofia Warriors

Sportivii de la Warriors au câteva lucruri pe care le respectă cu strictețe. Acestea pot fi descrise în câteva cuvinte: efort, conștientizare, responsabilitate, respect, integritate, control, încredere și leadership.

Campionat mondial de fotbal american

Pe data de 3 mai a început Campionatul Naţional de Fotbal American. Spre deosebire de anul trecut, echipele participante sunt împărţite în două divizii, dovadă că sportul a început să prindă şi printre români. Sâmbătă, 10 mai, de la ora 17.00, va avea loc o etapă a campionatului național de fotbal american, în Complexul Sportiv Ion Țiriac între Bucharest Rebels și Thunder Wolverines.

O zi mai târziu, duminică sunteți invitați, de la ora 12.00, să vedeți un meci american de fotbal dintre Bucharest Predators și Bucharest Warriors.

Mai multe detalii aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel