Sportivul Zac Stacy, ARESTAT după ce și-a bătut fosta parteneră, mama copilului său. Imaginile au revoltat o lume întreagă - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sportivul Zac Stacy, ARESTAT după ce și-a bătut fosta parteneră, mama copilului său. Imaginile au revoltat o lume întreagă - VIDEO/ captură video
Sportivul Zac Stacy, ARESTAT după ce și-a bătut fosta parteneră, mama copilului său. Imaginile au revoltat o lume întreagă - VIDEO/ captură video
Sportivul Zac Stacy riscă ani grei de închisoare după ce imaginile care demonstrează violența domestică au ajuns în spațiul public. 

Zac Stacy, în vârstă de 30 de ani, este fost jucător de fotbal american și ambasador al sportului. În aceste zile, imaginile cu fostul sportiv, de o violență șocantă, fac înconjurul lumii. El își bate fosta iubită și mama copilului său, de doar 5 luni, pe motiv că este ”distructivă”. Zac Stacy a fost arestat și riscă până la 15 ani de închisoare. 

Presa internațională scrie că Zac Stacy a fost arestat în Orlando după ce s-a îmbarcat într-un zbor din Nashville cu intenția de a se preda, potrivit poliției din Oakland, Florida.

Pe numele sportivului, era un mandat de arestare de miercuri, emis în urma imaginilor îngrozitoare, ce-l arată extrem de violent. Zac Stacy este acuzat de vătămare corporală gravă. El a fost arestat fără incidente după ce zborul său a sosit pe Aeroportul Internațional Orlando, a declarat poliția din Oakland.

Ce a găsit poliția care a ajuns la domiciliul femeii

Fosta iubită a lui Stacy și mama băiețelului său a apelat poliția din Oakland în 13 noiembrie, când ofițerii care au intervenit au găsit-o vizibil tulburată emoțional, cu lacrimi în ochi. Femeia avea bluza ruptă și mâncare în păr. Un televizor mare, cu ecran plat, era trântit și spart, mâncarea era împrăștiată pe jos, iar scaunul pentru bebeluș era răsturnat și rupt. 

Doi copii, prezenți în timpul violenței

Doi copii, inclusiv copilul sportivului, au fost prezenți în timp ce acesta le bătea mama, a anunțat poliția. Femeia are multiple răni la nivelul feței, trunchiului și picioarelor. Imaginile de supraveghere din casă au arătat că Zac Stacy o lovește pe tânăra mamă de două ori cu pumnul la nivelul capului, apoi o ia și o aruncă cu capul în televizor. Tânăra cade pe jos, iar televizorul cade peste ea. Bărbatul, care voia inițial să plece, se întoarce. Femeia se aude spunând ”Te rog, te rog” în timp ce bărbatul se duce amenințător spre ea, o ridică de la pământ și o aruncă peste scaunul bebelușului. 

Nu a fost prima dată când Zac Stacy și-a lovit fosta iubită, conform USA Today. Poliția a mai fost chemată de două ori acasă la cei doi, în trecut, însă femeia nu a depus plângere. Acum, Zac Stacy nu trebuie să se apropie de victimă și nici să încerce să intre în contact cu ea. El riscă până la 15 ani de închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel