Splaiul Unirii, limita viteză modificată de la 60 km/h la 70 km/h
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 16 sep 2017, 19:48
WhatsApp
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că membrii Comisiei de Circulaţie din Primăria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteză de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii, de la Pod Vitan Bârzeşti până la limita administrativă, pe ambele sensuri. 

O veste bună! Mă bucur că membrii Comisiei de Circulaţie din PMB au aprobat propunerea noastră pentru modificarea limitei de viteză pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am făcut-o ca urmare a sesizărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, dar şi fiindcă am reuşit, anul trecut, să securizăm corespunzător bucata de splai aferentă sectorului nostru. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie şi în continuare să conducem prudent şi să înţelegem că viaţă este mai presus de orice grabă", a precizat edilul, într-o postare pe pagina de Facebook. 

De asemenea, acesta a ataşat o imagine cu decizia Comisiei de Circulaţie. 

"S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteză la 70 km/h pe Splaiul Unirii de la Pod Vitan Bârzeşti până la limita administrativă pe ambele sensuri, pe porţiunile pe care malurile râului Dâmboviţa au fost securizate cu elemente de protecţie, cu menţinerea limitării la trecerile pentru pietoni şi în zona Pasajului N. Grigorescu - Splai Dudescu", se arată în documentul postat de Robert Negoiţă, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?