Spitalul Obregia, de la Flacăra Violet, la ”jafuri” de milioane de euro
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Flacăra Violet
Flacăra Violet

Consilierul PNL, Radu Fătulescu, vorbește pe blogul personal despre scandalul iscat în jurul fostului director de la Obregia, George Marcu,  reținut pentru prejudiciul creat spitalului. Fătulescu prezintă câteva detalii din culisele unității medicale, aduce în discuție Flacăra Vioolet, și își încheie postarea cu declarația  președintelui PNL, Sector 2: „Nu am mai suportat jaful administrativ din spitalele românești!”.

George Marcu, directorul ANL, acuzat de fraudă

Iată postarea consilierului PNL pe blogul personal:

„... am ajuns și eu o dată în calitate de posibil pacient la Spitalul de Psihiatrie “Alexandru Obregia”, o parte din fostul Spital Numărul 9, trimis de Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Universitar, după ce am făcut scandal la o întâlnire de Proiect pe Fonduri Structurale a unor pedeliști din Constanța și nu numai, care discutau fără rușine cum să fure ei banii, împreună cu rudele lor, fără să facă nimic, parteneri fiind și mai mulți străini, tot cu fețe de securiști. Mi-au dat să fumez o țigară, cred că m-au atacat și cu ceva de genul Flacăra Violet, și aia a fost. Mi-a trebuit vreo lună de regim și medicamentație ca să îmi mai revin. A fost horror. Pedeliștii ăștia procedează la fel ca și comunisto-securiștii, din care s-au transformat, sau ai căror urmași direcți sunt, internându-și adversarii politici și dizidenții la psihiatrie. Am mai scris și o să mai scriu despre asta.

Ca să revin la subiect (...), sunt de părere că ce au furat ăștia din grupul infracțional organizat de la Obregia de la gura pacienților ne arată în mod limpede că întregul sistem sanitar românesc este grav bolnav. De fapt nu numai sistemul sanitar se află în această stare, ci trăim într-o țară blonavă, în care cancerul corupției pare că nu mai poate fi oprit.

Dacă tot a venit Primăvara și au apărut ghioceii, iată că și DNA-ul a reușit să găsească unul dintre multele cazuri de delapidare din sănătate. Aș avea și eu totuși o întrebare: – Domnilor de la DNA, ați dormit până acum? După această măreață victorie de la Rovine din Câmpii, o să vă culcați la loc!?

Sistemul de Sănătate din România geme sub povara corupției transpartinice, fără culoare politică, a unor neica nimeni în viața de zi cu zi, puși șefi peste medici, care cumpără farfurii de sticlă la preț de Porțelan de Sèvres.

Am zis că poate gândesc eu greșit, și l-am întrebat pe bunul meu prieten, medicul Adrian Neacșu, care are o vastă și bogată expreriență în domeniu, în care a lucrat o viață, atât în timpul Comunismului, cât și după Revoluția din Decembrie 1989. Întrebarea mea a fost în esență aceasta: – De ce se sifonează banii publici din spitalele românești?

Reproduc mai jos răspunsul domniei sale:

“Nu am mai suportat jaful administrativ din spitale, comis de indivizi și grupări infracționale organizate, pentru care banul public nu mai era suficient. Salivau să dijmuiască fără jenă și banul privat din parteneriatele încheiate de spitale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel