Spitalul Foișor. Laura Vicol (PSD), după ce a făcut Voiculescu: O să le dau un cadou
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Laura Vicol
Foto Facebook Laura Vicol
Deputatul PSD Laura Vicol a comentat situația de la Spitalul Foișor, de vineri seară. 

Deputatul PSD Laura Vicol a declarat, luni, privind cele întâmplat la Spitalul Foișor, că „în opinia USR-ului, cred că nimeni nu este de vină, ci oamenii care au vrut să se îmbolnăvească și de altceva decât de Covid. Cred că asta este vina tuturor.”

Laura Vicol a adăugat că „în acest moment, pe Vlad Voiculescu toți colegii îl apără cu foartă multă furie.”

„Eu aleg să apăr oamenii, cu cât de multă furie pot și am în mine. Cred că nu vorbesc doar în numele meu, cred că vorbesc în numele unei țări întregi care vineri a plâns. Toți oamenii din această țară, care au urmărit tragedia, pentru că este o tragedie să scoți oameni bolnavi, vârstnici, pe targă, perfuzați, să-i bagi în portbagajele mașinilor... Nu poți să combați un rău, pandemia, cu un alt rău, adică abandonarea celorlalți oameni, care sunt și ei bolnavi.”, a mai spus deputatul PSD. 

Laura Vicol: O să le fac tuturor cadou câte o Constituție 

În continuare, Laura Vicol a spus la România TV că are de gând să le facă tuturor cadou câte o Constituție.

„Cred că o să le fac tuturor cadou câte o Constituție, probabil au uitat de ea. În articolul 22 din Constituția României se spune că dreptul la viață, la sănătate și la integritate fizică și psihică sunt garantate. Au fost încălcate și nu e prima dată. Dar ceea ce s-a întâmplat vineri înseamnă că au fost încălcate cu brutalitate toate drepturile oamenilor bolnavi de Covid, dar și ale celorlalți.”, a afirmat Laura Vicol. 

„Ce să vedeți, se mai îmbolnăvesc oamenii și de alte boli și trebuie tratați. Avem aparatură medicală, avem doctori de excepție care nu pot face nimic pentru că spitalele sunt doar spitale Covid, în loc să se fi împărțit spitalele... Nu știu, nu sunt ministrul Sănătății, dar în acest moment nici nu avem un ministru al Sănătății.”, a încheiat deputatul PSD. 

Amintim că evacuarea Spitalului Foișor a început vineri seara, târziu, cu toate că decizia fusese luată în jurul prânzului. O parte dintre pacienți au fost transferați la alte spitale din țară, iar alții au fost externați chiar dacă fuseseră operați recent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel