Spitalul Foișor a anunțat ce s-a întâmplat astăzi cu Florin Piersic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Spitalul Foișor a făcut o informare de ultimă oră despre Florin Piersic.

”Vă informăm că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic și se prezintă cu stare generală stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare. Continuăm monitorizarea funcțiilor vitale, a probelor inflamatorii și a programului de kinetoterapie.  Vom reveni cu noi informații îndată ce vor exista schimbări semnificative” a anunțat comunicatul semnat de managerul interimar, as. univ. dr. Dragosloveanu Șerban. 

În urmă cu o zi, actorul a fost mutat de pe secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului. De asemenea, a început să meargă, pe distanțe scurte, în cadru. 

Evoluția este una favorabilă având în vedere că-n 15 mai, spitalul anunța că Florin Piersic a început kinetoterapia și recuperarea medicală. Marele actor s-a ridicat în picioare în 11 mai, după o lungă perioadă, de săptămâni, în care nu a mai putut face asta. 

Amintim că în momentul în care a fost transferat la Spitalul Foișor, Florin Piersic avea ”o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă”. Ca urmare a acestei stări, specialiștii din cadrul spitalului au decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență. În acest sens, ”a fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic”. Anterior, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, lui Florin Piersic i-a fost îndepărtat stimulatorul cardiac. Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel