Spioana KGB antrenată de Vladimir Putin a rupt tăcerea despre PLANUL liderului de la Kremlin. "Pot să înțeleg cu exactitate ce vrea el să spună"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Spioana KGB antrenată de Vladimir Putin a rupt tăcerea. "Pot să înțeleg cu exactitate ce vrea el să spună" / Foto: Captură video Realitatea Plus
Spioana KGB antrenată de Vladimir Putin a rupt tăcerea. "Pot să înțeleg cu exactitate ce vrea el să spună" / Foto: Captură video Realitatea Plus
Află în articol ce spune spioana antrenată de Vladimir Putin despre planurile liderului de la Kremlin.

Fugită în America, rusoaica Aliia Roza, în vârstă de 37 de ani, spune că este o fostă spioană, antrenată de Vladimir Putin. Aceasta a spus care sunt planurile liderului de la Kremlin, transmite Realitatea Plus.

VEZI ȘI: Putin și-ar fi înlocuit 1.000 de angajați de la Kremlin, speriat că ar putea fi OTRĂVIT. Are oameni care îi gustă mâncarea. ”Încercarea va fi din interior"

"Numele meu este Aliia Roza și o să vă împărtășesc câteva informații care, probabil, vă vor ajuta să găsiți un răspuns la întrebarea principală, și anume dacă domnul Vladimir Putin va începe un război nuclear. Domnul Putin a fost un spion rus așa cum și eu am fost, începând cu vârsta de 18 ani. Am primit aceeași educație și am urmat același antrenament și program militar specific spionilor. Pot să înțeleg, cu exactitate, ce vrea el să spună.

"Putin vrea să aibă întreaga Ucraină sub guvernarea sa"

Lumea se întreabă dacă este adevărat tot ceea ce el spune, dacă el chiar ar face sau nu asta (atacul nuclear n.r.). Dar, bineînțeles, ca orice agent special de spionaj, domnul Putin are o minte strategică, o minte foarte analitică și chiar și în condițiile de maximum stres reușește să fie foarte stabil și să nu piardă din vedere scopul principal, în cazul acesta, obiectivul său fiind să obțină guvernarea Ucrainei și, totodată, să-l dea jos pe Zelenski. Vrea să aibă întreaga Ucraină sub guvernarea sa.

VEZI ȘI: Viața lui Putin: De la un adolescent romantic, ofițer KGB, la lider de temut. La 12 ani era descris ca fiind un copil PROBLEMĂ - FOTO

La ce nu s-a așteptat Vladimir Putin, după invadarea Ucrainei

El niciodată nu s-ar fi așteptat ca ucrainenii să rămână în picioare și să lupte, ba mai mult, nu s-ar fi așteptat ca întreaga planetă să li se alăture și să fie solidară cu Ucraina, numindu-l, în același timp pe el, "Hitler", el nu s-a așteptat la asta.

În acord cu ceea ce te învață academia KGB, ca spion, cel mai important lucru este acela de a-i convinge pe oameni, până la absolut, că ești un brand care merită respect. Nu uitați că domnul Putin s-a născut și a crescut în URSS, într-o țară comunistă.", a spus Aliia Roza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel