Spectatori virtuali la Campionatul European de Atletism desfășurat la Cluj. Cum poate apărea chipul unui susținător în tribune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Federația Română de Atletism oferă spre vânzare bilete virtuale pentru fanii sportului. Campionatul European de Atletism pe echipe – Liga I va avea loc în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena.  

Deși evenimentul se va desfășura fără spectatori, organizatorii au pregătit iubitorilor atletismului o surpriză prin care aceștia pot fi aproape de sportul favorit, contribuind în acest fel și la susținea bunei desfășurări a campionatului, scrie Cluju.ro.

Concret, pe lângă biletele virtuale de 10 lei, Federația Română de Atletism și European Athletics au pus în vânzare tichete în valoare de 50 de lei, prin care iubitorilor acestui sport li se oferă șansa de a fi „prezenți” pe Cluj Arena, prin intermediul unui carton cu fotografia lor, așezat pe unul dintre scaunele stadionului

În Liga 1 a Campionatului European de Atletism sunt reprezentate unele dintre cele mai puternice țări în acest sport, în rândurile echipelor participante numărându-se atleți medaliați la campionatele mondiale și europene și deținători de recorduri mondiale.

Vezi mai multe detalii aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel